Viser 1–12 af 243 resultater
75,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Klassisk duft med toner af æble, appelsin, citrusfrugt og pære. Frisk smag af frugt kombineret med medium fylde og fin syre, som sikrer vinen balance og sprødhed.
Leverandør | Scotto Family Wines | Land | USA | |
Område | Californien | Type/Farve | Hvidvin | |
Drue | 100% Chardonnay | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Chardonnay | Serveringsforslag | Fisk - lys Fjerkræ Krydrede retter Fisk - fede Pastaretter Risotto Sushi | |
Alkohol | 12,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
100,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Charmerende og elegant Pinot Noir sammensat af druer fra udvalgte marker i San Joaquin Valley, Californien. Fremstår indbydende med duft af kirsebær, blommer og jordbær med bløde tanniner. Delikate modne røde frugter slutter vinen af med en fløjlsblød eftersmag. Husk altid at drikke din Pinot Noir let svalet.
Leverandør | Scotto Family Wines | Land | USA | |
Område | Californien | Type/Farve | Rødvin | |
Drue | 100% Pinot Noir | Fadlagring | 16-18 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Lyst kød Fjerkræ Fisk (på grillen) | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
Druerne bliver både håndplukket og høstet ved hjælp af maskiner. Vinen bliver lagret i 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.
85,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Blød og rund ”Zin” produceret på druer fra Lodi-regionen, der er epicentret for Zinfandel. Her er klima og jord ideelt for netop denne drue. Den har en lang stolt tradition her i det amerikanske til trods for, at den ikke har sin oprindelse i USA, som man først troede. Masser af solmodne sommerbær i duft og smag. Hertil fine vanilje- og røgede toner fra fadlagringen. Der er tryk på bærfrugten, men friskheden er bekræftende. En vin der klarer alle de krydrede kødretter af okse, vildt eller lam!
Leverandør | Scotto Family Wines | Land | USA | |
Område | Californien | Type/Farve | Rødvin | |
Drue | 5% Syrah 95% Zinfandel | Fadlagring | 16-18 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Riesling/Zinfandel | |
Serveringsforslag | Vildt Bøf (på grillen) | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Gæret i rustfrie ståltanke ved ca. 24 °C. Efter presning blev vinen overført til svagt ristede amerikanske og franske fade, hvor vinen lagrede i ca. 12 måneder.
1.395,00 DKK
Læs mere
Anmeldelser
Testvinder - 6 af 6 stjerner - Bedste Champagne på www.aov.dk
VINDER - ÅRETS BEDSTE CHAMPAGNE - af Rolf Madsen på www.vinexpressen.dk
Smagskommentar:
Forførende blød fylde, dejlig duft af pærer, søde æbler og modne blommer. Smagen er cremet, fed og meget aromatisk med stor elegance.
Vinifikation:
Blandes af op til 35 forskellige cuvéer, hvorefter den vinificeres efter champagnemetoden, hvor førstegæringen foregår på ståltanke og andengæringen på flaske. Når gæren er skudt af, tilsættes en dosage, og cuvéen lægges til hvile i de dybe kældre under Aÿ.
Leverandør | Champagne Deutz | Land | Frankrig | |
Område | Champagne | Type/Farve | Champagne/mousserende | |
Årgang | 2007 | Drue | 25% Chardonnay 65% Pinot Noir 10% Pinot Meunier | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Champagne | |
Serveringsforslag | Apéritif Skaldyr Fisk - lys Krydrede retter | Alkohol | 12,00% |
400,00 DKK
Indbydende duft af lakrids, brombær, krydderier og lette toner af tobak. Intens og koncentreret smag med fede tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.
Bernard Magrez er en mand med en helt naturlig pondus og karisma. Typen, der ikke behøver at vise muskler, men har dem om nødvendigt. Bernard Magrez er blevet rig på at sælge spiritus og har i dag solgt firmaet William Pitters og brugt pengene på ikke mindre end ca. 35 vinslotte i hele verden, bl.a. Premières Côtes de Blaye, Haut-Médoc, Saint-Émilion, Côtes-du-Rhône, Uruguay, Marokko og Spanien. Hovedvægten ligger dog i Bordeaux med bl.a. det tidligere danskejede Château Fombrauge og 4. cru Classé slottet La Tour Carnet.. Og stoltheden er Château Pape Clément, som Bernard Magrez har ejet i 40 år.
Ud fra filosofien om, at Bordeaux i dag har to muligheder - priserne ned eller kvaliteten op - har Bernard Magrez valgt det sidste. Og han har vist, at der kan laves supervin i alle appellationer. Lidt som vi har oplevet det med Château Mouton. En Bordeaux AOC alle rystede på hovedet af i starten, men som i dag er en af vores bedst sælgende Bordeaux-vine med et fast loyalt klientel.
På stort set alle Bernard Magrez' vinslotte foretages "pink høst", dvs. halvdelen af druerne fjernes, når de har taget farve. Den "rigtige" høst foregår også som oftest manuelt, og druerne sorteres enkeltvist, som var de perler, af kompetente hænder på de større slotte. Kun druer, som er hele, sunde og ikke har rester af saft fra knuste druer på sig, går til "Grand Vin", eksempelvis Château La Tour Carnet. Resten går til andenvinen
Superdyr vinificering, ultraomhyggelig markpleje og alt det andet kedelige.
Når man spørger Bernard Magrez om, hvordan han har fået den succes, han har, er hans svar lige så enkelt: "Ved at lytte".
Hans vine er en livsstil. Uanset hvorfra i verden, de kommer, er man altid sikker på én ting. De er perfekte. Som han selv!
Tilføj til kurv
Vinifikation
Druerne håndplukkes. Gæringen foregår på traditionel vis på nye franske egetræsfade. Produceres med meget lavt udbytte og der er kun få flasker tilgængelige hvert år.
499,00 DKK
Duften har toner af kirsebær, jordbær, hindbær og violer. Smagen er intens med meget modne, en lav syre og en lang, fyldig eftersmag med en flot kompleksitet og stor intensitet.
Kangarilla er så absolut en af Romans bedste vinmarker med en jordbund bestående af ler og ca. 90 år gamle vinstokke, der helt utraditionelt såvel for området som for drursorten er blevet opbundet.
Tilføj til kurv
Vinifikation
Mosten gennemgår en form for semi-carbonmaceration, hvor druerne først gæres ud i hele klaser, hvorefter grøden af vin og drueskaller presses, og den rene delvist udgærede juice lægges på en blanding af 1 til 5 år gamle egetræsfade for afslutte den sidste del af gæringen. Dette bevirker, at vinen får en mere ligefrem frugt og færre bitre tanniner. Efterfølgende lagres i vinen i 18 måneder, mens den malolaktiske gennemføres. Til sidst aftappes vinen uden klaring eller filtrering.
749,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagskommentar:
Farven er lys gylden med et let grønligt skær. Duften har nuancer af frugt, mineraler, blomster og lemon, tilsat meget lette toner af krydderier. Smagen er sprød og elegant med lette toner af honning.
Vinifikation:
Fremstillet efter champagnemetoden med most fra første pres. Vinen filtreres, og flasken lagrer 5-6 år, før den frigives til salg.
Leverandør | Champagne Deutz | Land | Frankrig | |
Område | Champagne | Type/Farve | Champagne/mousserende | |
Drue | 100 % Chardonnay | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Champagne | Serveringsforslag |
Apéritif
Skaldyr
Fisk - lys
|
|
Alkohol | 12,00% | Årgang | 2011 |
549,00 DKK
Smagekommentarer:
Dybrød farve. Dyb rig og solmoden duft af Cabernet druer der følges op af en kraftig og eminent koncentreret fyldig og nuanceret smag.
Vinifikation:
Under gæringen er druerne helt adskilt fra den øvrige del af høsten. Inspireret af den klassiske Bordeaux tradition øger Errazuriz vinens kompleksitet yderligere ved at tilsætte en mindre mængde Cabernet Franc og Merlot til Cabernet Sauvignonen. Lagret 20 måneder på nye fade af fransk eg.
Læs mere
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2011 | Drue | 82% Cabernet Sauvignon 6% Petit Verdot | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,00% |
649,00 DKK
Smagekommentarer:
Resultatet er en kompleks og tiltrækkende vin med en duft af røde bær og et let krydret præg. Smagen er varm kraftig og koncentreret og afrundes smukt i en lang nuanceret eftersmag.
Tilføj til kurv
Leverandør | Delas Freres | Land | Frankrig | |
Område | Rhône | Underområde | Hermitage | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 100% Syrah | Fadlagring | 8 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Old World Syrah | |
Serveringsforslag | Vildt Stegeretter | Alkohol | 13,50% |
79,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Flot kraftig dyb og kirsebærrød i glasset. Når næsen møder glasset, mødes den med en intens aroma af skovbær, faldne blade og balsamico med små hint af mynte, timian og eukalyptus – og en smule vanilje. Lagringen på franske egetræsfade sætter sine behagelige spor med hint af tobak, krydderier, enebær og anis – alt sammen gør det vinen til en virkelig elegant og kompleks oplevelse. Med en sådan kraftfuld entré, skal mundfylden naturligvis kunne hamle op. Og det kan den. Fed krop og rygrad, blød, fyldig og behagelig. Oplagt som tilbehør til kraftige retter.
Leverandør | Finca Antigua | Land | Spanien | |
Område | La Mancha | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2012 | Drue | 60% Merlot 20% Cabernet Sauvignon 20% Syrah | |
Fadlagring | 24 måneder | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Fisk - fede | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Vinen er gæret på temperaturkontrollerede ståltanke med maceration i 18 dage og lagret i 24 måneder på franske egetræsfade.
129,00 DKK
Vinifikation:
Tilføj til kurv
Smagskommentar:
Mørk midte og teglstensfarvede kanter vidner om en moden vin. Duften er ren og kompleks med krydderier, læder- og fadnoter. Pænt krydret eftersmag, som gør at vinen vil elske alle simre-, vildt- og stegeretter. -Og glem ikke den kraftige sauce!
Leverandør | Finca Valpiedra |
Land | Spanien |
Område | Rioja |
Type | Rødvin |
Årgang | 2012 |
Druer | 92% Tempranillo 8% Øvrige |
Dyrkning Fadlagring | Traditionel 22 måneder |
Riedel glas | Syrah / Tempranillo |
Passer til | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt Krydrede retter |
Alkohol | 13,50% |
Størrelse | 75 cl. |
Proptype | Kork |
Gæret på ståltanke og 17 dages efterfølgende maceration (udblødning). Herefter lagret 22 måneder på franske fade.
400,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften har toner af vilde roser lakrids vanilje krydderier og tobak. Smagen er intens med høj tanin alkohol og syre og med en lang og kompleks eftersmag.
Vinifikation:
Under gæringen ligger mosten med skindkontakt i 10 dage mens der foretages pumping overs. Når den alkoholiske gæring er overstået lægges vinen på betontanke for at lagre i 2 måneder ved 28 grader mens den malolaktiske gæring sker. Derefter deles vinen i to: Den ene halvdel lagrer på slovenske foudres den anden på franske 225 l barriques i to år inden de stikkes sammen og tappes på flaske hvor vinen lagrer i yderligere et år inden den frigives til salg.
Tilføj til kurv
Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Krydrede retter | Alkohol | 14,00% |