Viser 1–12 af 26 resultater
425,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften har toner af roser lakrids krydderier kirsebær og krydderurter. Smagen har i sin ungdom masser af tanniner høj syre og høj alkohol. Efterhånden som vinen ældes og tanninerne polymiserer bliver den mere elegan
Vinifikation:
Under gæringen ligger mosten med skindkontakt i 10 dage imens der foretages pumping overs. Når den alkoholiske gæring er overstået lægges vinen på betontanke hvor den lagrer i to måneder ved 28 grader mens den gennemfører sin malolaktiske gæring. Vinen deles efterfølgende i to hvor den ene halvdel lagrer på slovenske foudres og den anden på franske 225 liters barriques. Begge partier lagrer i to år inden de stikkes sammen igen og tappes på flaske for at lagre yderligere et år inden frigivelse til salg. t med en længere og mere kompleks eftersmag. En stor vin som bør gemmes eller dekanteres i endog meget god tid inden den serveres.
Tilføj til kurv Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Krydrede retter | Alkohol | 14,50% |
650,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften har toner af violer mørke kirsebær tobak og blyant. Smagen er kraftig og intens med masser af læder tobak og lakrids. Eftersmagen er kompleks og elegant.
Vinifikation:
Traditionel med 3040 dages gæring ved en temperatur under 32 grader efterfulgt af 42 måneders lagring på 25-50 hektoliters fade af slovensk egetræ.
Tilføj til kurv Leverandør | G.D. Vajra | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Krydrede retter | Alkohol | 14,50% |
Smagekommentarer:
Imponerende granatrød farve. Duften er meget behagelig med et væld af nuancer som roser vilde hindbær kanel vanille lakrids og trøfler. Smagen er meget harmonisk hvilket blødgør dens struktur og sikrer at alle smagsindtryk giver en ubeskrivelig oplevelse.
Vinifikation:
Druerne håndplukkes og presses omhyggeligt hvorefter mosten lagres tre år dels på små nye egetræsfade dels på lidt ældre og større fade. Vinen slutter af med yderligere to år på flaske inden den frigives.
Tilføj til kurv Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 14,00% |
Smagekommentarer:
Duften har toner af vilde roser lakrids vanilje krydderier og tobak. Smagen er intens med høj tanin alkohol og syre og med en lang og kompleks eftersmag.
Vinifikation:
Under gæringen ligger mosten med skindkontakt i 10 dage mens der foretages pumping overs. Når den alkoholiske gæring er overstået lægges vinen på betontanke for at lagre i 2 måneder ved 28 grader mens den malolaktiske gæring sker. Derefter deles vinen i to: Den ene halvdel lagrer på slovenske foudres den anden på franske 225 l barriques i to år inden de stikkes sammen og tappes på flaske hvor vinen lagrer i yderligere et år inden den frigives til salg.
Tilføj til kurv Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Krydrede retter | Alkohol | 14,00% |
Smagskommentar:
Lækker Barbaresco lavet efter de traditionelle forskrifter, og hvor vinen lagrer på store egetræsfade (botti). Klassisk nebbiolo i både udseende, duft og smag. Nuancerne veksler mellem rose, tobak og sødmefulde krydderier. Fine mineralske noter og faktisk en utrolig og ”medgørlig” vin allerede. Den klarer let de fleste kødretter, lagrede oste og meget gerne en gang risotto med svampe.
Vinifikation:
Druerne høstes i hånden omkring begyndelsen af oktober. Herefter presses de nænsomt og mosten gennemgår sin malolaktiske gæring på rustfrie ståltanke. Vinen lagrer i 18 måneder på store 80 hektoliter slovenske egetræsfade. Vinen lagrer til sidst 6 måneder på flaske inden frigivelse.
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Underområde | Barbaresco |
Årgang | 2014 |
Druer | 100% Nebbiolo |
Dyrkning | Traditionel |
Passer til | Oste - kraftige Vildt Simreretter |
Alkohol | 13,50% |
Fadlagring | 18 måneder |
Proptype | Kork |
500,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Flot rubin farve og en fantastisk lokkende duft af søde krydderier, balsamico, menthol, skovbund, søde tobak, ja man kan blive ved! Selv om det er nebbiolo, så har vinen varme toner og en cremet lang eftersmag. Det kan anbefales at serve vine let svalet i Riedels nebbiolo-glas.
Leverandør | Azienda Agricola Poderi Marcarini di Bava Luisa & C. s.s.a. | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Nebbiolo | |
Serveringsforslag | Stegeretter Lagrede oste Vildt (fugle) | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Hvad angår vinproduktionsmetoder, er Marcarini stolte af at kalde sig "traditionalister". Udbyttet er lavt, og der plukkes kun fuldmodne druer. Gæringen er strengt kontrolleret, og macerationen af mosten (med skindkontakt) varer i mindst fire uger. Når den malolaktiske gæring er afsluttet,lagrer vinen i mellemstore fade på 20/40 hl i mindst to år.
Smagekommentarer:
Levende granatæblefarvet rødvin med mørkerøde toner, florale touch af violer og roser, søde krydderier og lakrids i duften. Emmer af kvalitet og intensitet, men er samtidig elegant og rank. Server gerne svalet i Riedels nebbiolo-glas, så viser den alle sine kvaliteter.
Leverandør | Azienda Agricola Poderi Marcarini di Bava Luisa & C. s.s.a. | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 24 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Nebbiolo | |
Serveringsforslag | Stegeretter Simreretter Lagrede oste | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Hvad angår vinproduktionsmetoder, er Marcarini stolte af at kalde sig "traditionalister". Udbyttet er lavt, og der plukkes kun fuldmodne druer. Gæringen er strengt kontrolleret, og macerationen af mosten (med skindkontakt) varer i mindst fire uger. Når den malolaktiske gæring er afsluttet,lagrer vinen i mellemstore fade på 20/40 hl i mindst to år.
Smagekommentarer:
Flot dybrød farve med toner af roser og krydderier i både duft og smag.
Vinifikation:
Laves stadig efter de gamle traditioner og vinen lagres som oftest på de traditionelle slovenske egefade i et år hvorefter den får lov at hvile yderligere et år på flaske inden frigivelse.
Tilføj til kurv Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barbaresco | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 12 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir / Nebbiolo | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt | Alkohol | 13,50% |
325,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Duften har toner af bær, blommer, mørke kirsebær, tørrede urter og sten. Smagen er velafbalanceret med god frugt og dejlig, lang finish.
Leverandør | G.D. Vajra | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 100% Barbera | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Syrah / Shiraz | Serveringsforslag | Mørkt kød Krydrede retter | |
Alkohol | 15,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
20 dages maceration efterfulgt af en alkoholisk gæring og en malolaktisk gæring, hvorefter vinen lagres på store slovenske egetræsfade i 20-24 måneder.
219,00 DKK
Smagekommentarer:
Fyldig duft der følges op af en harmonisk og intens smag fyldt med nuancer af trøfler og chokolade tilsat et strejf af violer.
Vinifikation:
Vinstokkene er 20-40 år gamle. og druerne høstes med håndkraft medio oktober. De afstilkes og knuses før de gæres i en blanding af fade og rustfrie ståltanke i 10-15 dage med daglige omrøring af "hat" og most. Når vinen er færdiggæret 1. og 2. gang lagrer den 24 måneder på fad og et år på flaske. Fadlagringen foregår på ældre og nye egetræsfade hvilket giver balance i vinen. Afslutningsvis filtreres vinen let før aftapning.
Tilføj til kurv Leverandør | |
Land | Riva Leone |
Område Underområde | Piemonte Barolo |
Type | Rødvin |
Årgang | 2015 |
Druer | 100% Nebbiolo |
Dyrkning | Traditionel |
Riedel glas | Pinot Noir |
Passer til | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter |
Alkohol | 13,50% |
Størrelse | 75 cl. |
Proptype | Kork |
240,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Duften er fyldt med mørke kirsebær, roser og egetræ. Smagen er tæt med god frugt og fast syre, som skaber balance i vinen.
Leverandør | G.D. Vajra | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Barolo | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Vildt | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Mosten udblødes med skallerne i 15-20 dage ved temperaturer under 32 grader. Under udblødningen finder den alkoholiske gæring sted, hvilket efterfølges af en malolaktisk, som finder sted under vinens 18 måneders lagring på 400-500 liters franske egetræsfade.
285,00 DKK
Vinifikation:
Druerne presses nænsomt for at udtrække de fine nuancer fra druerne. Efterfølgende foregår gæringen på temperaturkontrollerede ståltanke, hvor mosten også ligger med drueskindet for udtrække farvestoffer og smagsnuancer. Vinen lagres på mindre egetræsfade og blandes til sidst på større fade for at give balance og harmoni til vinen.
Tilføj til kurv
Smagskommentar:
Super lækker duft af ægte og charmerende nebbiolo-frugt! Vinen oser af kirsebær, brombær, krydderier, violer og friske roser. Vinen byder sig allerede nu til med masser af røde og mørke bær i smagen. Her er fint tanninbid, men de er modne og strammer mindre i gummerne sammenlignet med Barolo. Det skyldes den sandholdige jord i områderne omkring Nebbiolo d’Alba, der tilføjer et elegant touch.
Leverandør | Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA | Land | Italien | |
Område | Piemonte | Underområde | Langhe | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 100% Nebbiolo | Fadlagring | 6 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Lyst kød Fjerkræ (på grillen) Pastaretter | Alkohol | 13,50% |