Viser 1–12 af 85 resultater
250,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Det er Bordeaux Supérieur på et brølende højt niveau. 2004 viser sig nu fra sin absolut bedste og generøse side. Tanninerne er nu modne og bløde. Der er masser af mørk saftig bærfrugt, men nogle af de lækre tertiære nuancer er begyndt at træde frem. Her imponerer vinen virkelig med et væld af spændende facetter med skovbund og krydderier. Strukturen er stor og eftersmagen ikke til at slippe af med. Poesi på flaske? Måske. Det er i hvert fald et seriøst godt glas vin!
Leverandør | Chateau L´Escart | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2005 | Drue | Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc Petit Verdot | |
Fadlagring | 12 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon / Merlot | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Bøf (på grillen) | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Efter den alkoholiske gæring udblødes mosten (maceration) i ca. 12 dage. Vinen lagrer på 60% nye franske egetræsfade i 12-15 måneder.
Fløjlsblød kvalitets Haut-Medoc fra 2006 Vinen er produceret fra vinmarker med ca. 35 år gamle stokke. Efter vinificering fadlagrer vinen ca. 12 måneder i franske egetræsfade, hvoraf de 30% er nye. Smagekommentarer: Farven er dyb rubin rød. Aromaer af solbær, lakrids, cedertræ, tobak og peber. Smagen er afrundet og med fine polerede tanniner. Den rige og modne smag er meget kompleks og med en flot lang eftersmag.
Tilføj til kurvLeverandør | Gironde et Gascogne | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Underområde | Haut-Médoc | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2006 | |
Dyrkning | Traditionel | Alkohol | 12,50% | |
Flaskestørrelse | 3/4 ltr. | Proptype | Kork | |
Drue | Cabernet Sauvignon Merlot Cabernet Franc Petit-Verdot | Serverings- forslag | Vildt Mørkt kød Lyst kød Ost |
425,00 DKK
Smagekommentarer: Der kæles for den mindste detalje på Château la Croix-Toulifaut, og resultatet er da også på alle måder en klassisk og fremragende vin, der giver en silkeblød og nuanceret vinoplevelse.
Vinifikation: Lagringen, der for hele høstens vedkommende foregår på helt nye egetræsfade, bidrager med kraft, finesse og kompleksitet.
Tilføj til kurvLeverandør | Sa Ets Joseph Janoueix Vin | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Underområde | Pomerol | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2008 | |
Drue | 100% Merlot | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Lyst kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 13,00% |
495,00 DKK
Indbydende duft af lakrids, brombær, krydderier og lette toner af tobak. Intens og koncentreret smag med fede tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.Bernard Magrez er en mand med en helt naturlig pondus og karisma. Typen, der ikke behøver at vise muskler, men har dem om nødvendigt. Bernard Magrez er blevet rig på at sælge spiritus og har i dag solgt firmaet William Pitters og brugt pengene på ikke mindre end ca. 35 vinslotte i hele verden, bl.a. Premières Côtes de Blaye, Haut-Médoc, Saint-Émilion, Côtes-du-Rhône, Uruguay, Marokko og Spanien. Hovedvægten ligger dog i Bordeaux med bl.a. det tidligere danskejede Château Fombrauge og 4. cru Classé slottet La Tour Carnet.. Og stoltheden er Château Pape Clément, som Bernard Magrez har ejet i 40 år.
Ud fra filosofien om, at Bordeaux i dag har to muligheder - priserne ned eller kvaliteten op - har Bernard Magrez valgt det sidste. Og han har vist, at der kan laves supervin i alle appellationer. Lidt som vi har oplevet det med Château Mouton. En Bordeaux AOC alle rystede på hovedet af i starten, men som i dag er en af vores bedst sælgende Bordeaux-vine med et fast loyalt klientel.På stort set alle Bernard Magrez' vinslotte foretages "pink høst", dvs. halvdelen af druerne fjernes, når de har taget farve. Den "rigtige" høst foregår også som oftest manuelt, og druerne sorteres enkeltvist, som var de perler, af kompetente hænder på de større slotte. Kun druer, som er hele, sunde og ikke har rester af saft fra knuste druer på sig, går til "Grand Vin", eksempelvis Château La Tour Carnet. Resten går til andenvinen
Superdyr vinificering, ultraomhyggelig markpleje og alt det andet kedelige.Når man spørger Bernard Magrez om, hvordan han har fået den succes, han har, er hans svar lige så enkelt: "Ved at lytte".
Hans vine er en livsstil. Uanset hvorfra i verden, de kommer, er man altid sikker på én ting. De er perfekte. Som han selv!
Tilføj til kurvVinifikation
Druerne håndplukkes. Gæringen foregår på traditionel vis på nye franske egetræsfade. Produceres med meget lavt udbytte og der er kun få flasker tilgængelige hvert år.
400,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Skøn duft af krydderier, brombær og sødmefuld tobaksnoter. God mundfylde med mørke frugter og behagelig blød eftersmag.
Leverandør | Chateau L´Escart | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2009 | Drue | Merlot Cabernet Sauvignon Malbec | |
Fadlagring | 12 mdr. | Dyrkning | Biodynamiske Druer | |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon / Merlot | Serverings- forslag | Mørkt kød Stegeretter Simreretter | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 1.50 ltr. |
Vinifikation:
Efter den alkoholiske gæring udblødes mosten (maceration) i ca. 12 dage. Vinen lagrer på 60% nye franske egetræsfade i 12 måneder.
429,00 DKK
Chambolle-Musigny ligger lige syd for Morey-Saint-Denis og har en meget kalkholdig og lerfattig jordbund. Vinene fra området hører blandt de mest elegante og raffinerede vine i Bourgogne. De er mere parfumerede end vinene fra Morey-Saint-Denis og lidt mere delikate og elegante end Clos de Vougeot-vinene. De 155 ha vinmarker er beplantet med Pinot Noir. Ud af disse er 25 ha Premier Cru marker og det er på marker der grænser op til Musigny og Bonnes-Mares at Maison Joseph Drouhin henter druerne til sin Chambolle-Musigny Premier Cru. Vinifikation: Druerne håndplukkes og bringes til vineriet hvor de nænsomt presses og vinificeres efter den traditionelle Bourgogne stil. Førstegæring finder sted i ståltanke hvorefter vinen gennemgår en lang udblødning i 18 dage hvor vinen dagligt omrøres. Vinen lægges på 228 liters træfade hvorefter andengæringen foretages. Vinen lagrer på fadene i 18 måneder hvorefter den klares med æggehvider og tappes på flaske- Smagekommentarer: Let kirsebærrødfarve. I duften er masser af violer brombær vilde kirsebær samt lette toner af mørk chokolade. Meget flot struktureret smag og en helt unik balance mellem tanninernes fedme frugt og syre. En meget flot Bourgogne.
Tilføj til kurv 265,00 DKK
Smagekommentarer: Indbydende duft af krydderier træ lakrids og mørke kirsebær. Smagen er fyldig med god balance mellem de modne tanniner og vinens fylde.Vinifikation: Traditionel vinificering i cementtanke. 50% af vinen kommer i 1-2 år gamle egetræsfade og 50% kommer i 3 år gamle fade. Vinen lagrer 12 - 14 måneder før den aftappes uden nogen form for filtrering.
Tilføj til kurv 125,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Duften har toner af solbær, brombær og kirsebær. Smagen er elegant med en fin klassisk medium syre til at afbalancere vinens fylde med.
Leverandør | Gerard Depardieu | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2010 | Drue | Cabernet Sauvignon | |
Dyrkning | Traditionel | Serveringsforslag | Grøntsagsretter | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Traditionel på ståltanke med pumping over.
875,00 DKK
Smagekommentarer: Lynch Moussas af i dag er kendt for deres dybe og mørke farve, duften er fyldt med noter af røde frugtige frugter. I smagen mærker man de bløde modne tanniner, efterfulgt af modene solbær og kraftig spændstig frugt, der er så karakteristisk for de store Pauillac-vine. Vinene er allerede fra unge meget velsmagende, men har som alle store Pauillac-vine potentiale til et langt liv i kælderen.
Tilføj til kurvLeverandør | Chateau Lynch-Moussas | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Underområde | Pauillac | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2010 | |
Dyrkning | Traditionel | Alkohol | 13,50% | |
Flaskestørrelse | 1,5 ltr. | Drue | 75% Cabernet Sauvignon 25% Merlot |
325,00 DKK
Som yngre kan vinen i starten godt virke lidt lukket, men efter lidt tid i glasset frigøres en kompleks duft af moreller og ristet kaffe. Rund, indbydende smag, fyldt med bløde tanniner, røde frugter og noter af lakrids. Flot koncentreret og i perfekt balance - en smuk vin. Afslutningen er behagelig og lang med elementer af mokka.De oprindelige vinstokke på Château Fombrauge kan dateres helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket gør markerne til nogle af de ældste i Saint-Émilion. Slottet, eller klosteret om man vil, er fra det 17. århundrede og oprindeligt grundlagt som et Karteuserkloster.
Ejet af Jacques de Canolle i 1466, kom det efterfølgende i familien Dumas de Fombrauges hænder, der i det 18. århundrede oprettede en rigtig vinskole på stedet.Bernard Magrez overtog i marts 1999 slottet, der også har haft en periode på danske hænder, og han har virkeligt formået at løfte slottet op på et helt andet og nyt plan.
Dels kvalitetsmæssigt p.g.a. Bernard Magrez' store vinmæssige ekspertise og vovemod, dels kontaktmæssigt ved genåbningen af slottets porte og dermed forbindelsen til omverdenen.Bernard Magrez betragtes af mange som Bordeauxs nye foregangsmand og "Enfant Terrible". Han producerer vin, som naboerne både tager afstand fra og frygter, vin som er så autentisk, klassisk Bordeaux, som noget overhovedet kan være - bare tilført lidt mere af det hele, og så i langt mere charmerende og indbydende stil.Og missionen er lykkedes, bl.a. på Château Fombrauge: I dag fremhæves slottet konstant af professionelle vinskribenter og vinsmagere hele verden over som et af de slotte i Saint-Émilion, der er i stigende kurs og virkeligt værd at holde øje med.
Tilføj til kurvVinifikation
Druerne plukkes og afstilkes/sorteres med håndkraft. Selve vinifikationen sker på egefade, hvor vinen løbende omrøres manuelt. Vinen fadlagres efterfølgende, før den flaskes og frigives til salg. Mosten/vinen pumpes på intet tidspunkt rundt i systemet al overførsel sker ved udnyttelse af tyngdekraften, da dette skader vinen mindst muligt.
375,00 DKK
Smagekommentarer: Teglstensrød farve. Meget ædel og nuanceret trøffelagtig duft. Stilen er klassisk kraftig uden at være tung og smagen er meget fyldig udviklet og moden med fine nuancer af brombær sød tobak og muld.
Tilføj til kurvLeverandør | Sa Ets Joseph Janoueix Vin | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Underområde | Pomerol | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 60% Merlot 20% Cabernet Sauvignon 20% Cabernet Franc | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Lyst kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 13,50% |
110,00 DKK
Smagekommentarer: Dyb rød farve stofrig og koncentreret smag og duft med søde tanniner og frugt med nuancer af brombær multebær og vanille.
Tilføj til kurvLeverandør | J.P. Janoueix La Gasparde | Land | Frankrig | |
Område | Bordeaux | Underområde | Côtes de Castillon | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 85% Merlot 3% Cabernet Sauvignon 12% Cabernet Franc | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |