Viser alle 6 resultater
99,00 DKK
3 Stjerners Blossa Starwinsgæøg med rom fra Sverige. Farve: Gylden 21% vol. 500 ml. Perfekt til julen.
Tilføj til kurv 99,00 DKK
3 stjernet Blossa Starwinsgløg Med cognac fra Sverige. Farve: Mørk. 21% vol. 500 ml. Perfekt til julen.
Tilføj til kurv 595,00 DKK
Siden 1859 har huset René de Miscault der ligger lige nordvest for byen Colmar i Alsace fremstillet et bredt udvalg af den fineste Eau-de-Vie. Man har kombineret de fine gamle familietraditioner med ny teknik for at opnå den bedste kvalitet. Som en af de eneste Eau-de-Vie producenter lagrer man stadig på glasballoner før den endelige fadlagring hvilket giver Eau-de-Vie'en en flot klarhed før den afrundes på fad. Man må ikke snyde sig selv for at prøve en af René de Miscault´s Eau-de-Vie'er der med sin store smagsmæssige spændvidde kan tilfredsstille enhver smag.
Tilføj til kurv 155,00 DKK
Ouzo 12 er ouzoen med den ekstraordinære aroma af historie og tradition. Hver enkelt flaske er repræsentativ for sjælen af Grækenland og den fik sit navn i 1880 på Kaloyannis Distillery fra Tønde nr. 12. I dag er det stadig den samme smag der gør Ouzo 12 til et af verdens mest efterspurgte mærker af Ouzo. Ouzo 12 opstod i Konstantinopel nu kendt som Istanbul i 1880 og har siden da været det mest populære ouzo mærke i verden da den altid er forblevet tro mod den oprindelige opskrift. Nydes til Mezedhes (i dagligdags tale kaldet Meze og er den græske udgave af Tapas) og blandes med lidt vand. Er desuden særdeles velegnet til brug i madlavning og bagværk hvor man ønsker at fremhæve smagen af anis.
Tilføj til kurv 159,00 DKK
Pernod Anis sælges i over 100 lande. Pernod kan spores tilbage til 1787 og firmaet blev grundlagt af Henri-Louis Pernod i 1805. Den blev hurtigt kendt som det bedste mærke på markedet og var utroligt populær blandt franskmænd i løbet af 1800-tallet. Det var en kultdrik i kunstner- og bohememiljøet og den grønne fe er udødeliggjort af bl. a. Pablo Picasso. Absint blev sandsynligvis på grund af lobbyarbejde fra vinbønder forbudt i 1915. Da forbuddet blev ophævet i 1920 begyndte man at fremstille Pernod med stjerneanis i stedet for absint og det var på dette tidspunkt Pernod Anis som vi kender den i dag opstod. Pernod indeholder stjerneanis fennikel og lakridsrødder og derudover er der tilsat en hemmelig blanding af aromatiske planteekstrakter.
Tilføj til kurv 179,00 DKK
Historie Ricard er en pastis drik som blev kreeret i 1932 af Poul Ricard i Provence der startede produktionen under ydmyge kår i sin garage. Meget hurtig blev Ricard udbredt til hele Frankrig og det er i dag indbegrebet af fransk livsstil og Frankrigs absolutte nationaldrik. Ricard er ikke blot verdens største pastismærke men også blandt de mest sælgende spiritusmærker i verden. Fremstilling De specielle ingredienser der bruges i Ricard er stjerne-anis fennikel lakridsrødder og en unik blanding af spændende Provence krydderier. Stjerne-anis og fennikel destilleres gentagne gange indtil der fremkommer en naturlig ren og helt ensartet anisolie. Lakridsrødderne og Provence krydderierne knuses hvorefter de aromatiske safter udtrækkes i en kraftig strøm af vand og alkohol. Det er dette ekstrakt som giver Ricard den specielle mørke og naturlige farve. Anisolien og lakridsekstraktet blandes i store kobberkedler med ren alkohol hvori der tilsættes fint rent vand. Til sidst tilsættes sukker og karamel. Denne blanding vies i op til 3 dage for at de forskellige ingredienser får tid til at blandes helt. Den afgørende forskel mellem Ricard og Pernod er fremstillingsmetoden og mængden af de forskellige ingredienser. Ricard knuser de aromatiske planter for at lave ekstrakt mens Pernod benytter destillation til at lave ekstrakt. Ligeledes indeholder Ricard mere lakrids end Pernod og sammensætningen af planteekstrakterne er forskellige. Dette giver en lidt anderledes smag og derudover får Ricard og Pernod forskellig farve når de blandes med vand. Ricard får en mere naturlig farve (fra lakridsrødderne) mens Pernod får en gullig farve. Servering Ricard nydes med mindst 5-7 dele iskoldt vand (typisk 2 cl. Ricard og 10 cl. vand). Det er vigtigt at den fortyndes med mindst fem dele vand idet smagen ellers kan virke alt for kraftig. Dette er især vigtigt hvis man ikke er vant til at drikke Ricard. Franskmænd (og andre) der kender Ricard og som foretrækker en kraftigere anissmag nøjes således med 2-3 dele vand. Selvom Ricard har et alkoholindhold på 45% vil den drink man drikker kun være på 6-8 % som følge af tilsætningen af 5-7 dele vand. Det er væsentligt mindre alkohol end i et glas vin og Ricard er derfor velegnet hvis man f.eks. ønsker en aperitif uden for meget alkohol
Tilføj til kurv