Viser 1–12 af 19 resultater
550,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer
Meget dyb og mørk, næsten sort farve. Duften er fyldt med masser af mørke bær, frisk sødmefyldt lakrids og kirsebær, tilsat meget lette toner af tobak. Smagen har en koncentration og fylde, der mest af alt minder om en Amarone med let sødme og masser af fede modne tanniner.
Vinifikation:
Druerne høstes i slutningen af marts/begyndelsen af april og presses ved hjælp af deres egen vægt hvorefter mosten gærer med udvidet skindkontakt i op til 24 dage. Efterfølgende lægges 1/3 på nye franske og amerikanske egetræsfade i 15 måneder og 2/3 i 8 måneder ligeledes på nye franske og amerikanske fade. Vinen filtreres nænsomt før den tappes på flaske.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2010 | Drue | 100% Syrah | |
Dyrkning | Traditionel | Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Smagekommentarer:
Dybrød farve. Dyb rig og solmoden duft af Cabernet druer der følges op af en kraftig og eminent koncentreret fyldig og nuanceret smag.
Vinifikation:
Under gæringen er druerne helt adskilt fra den øvrige del af høsten. Inspireret af den klassiske Bordeaux tradition øger Errazuriz vinens kompleksitet yderligere ved at tilsætte en mindre mængde Cabernet Franc og Merlot til Cabernet Sauvignonen. Lagret 20 måneder på nye fade af fransk eg.
Tilføj til kurv Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2011 | Drue | 82% Cabernet Sauvignon 6% Petit Verdot | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,00% |
Viña Errazuriz blev grundlagt i 1870 af Don Maximiano, da denne købte et stykke goldt jord i Aconcagua-dalen. Hårdt arbejde, store visioner, løbende investeringer og sund fornuft har resulteret i, hvad man uden at rødme kan betegne som en verdensklassemark. I dag ejer Viña Errazuriz 350 ha vinmarker med en produktion på over 4 millioner flasker årligt, hvoraf 90% eksporteres. Viña Errazuriz' øverste chef er nu den dynamiske Eduardo Chadwick, som er femte generation efter grundlæggeren Don Maximiano. At finde den ejendom, der skulle lægge jord til prestigeprojektet Seña, tog Errazuriz og Mondavi familien 4 år. I 1999 købte de endeligt vingården Seña, der ligger i Aconcagua Valley, kendt for sine regnfyldte vintre, tørre somre og kølige Stillehavsvind, som blæser gennem markerne, hvilket gør området særdeles velegnet til vindyrkning. Oprindeligt bestod vingården af 16 ha vinmarker, men i 2005 blev yderligere 26,5 ha tilføjet, så ejendommen i dag tæller 42,5 ha - alle beliggende på nordøstvendte skråninger. Vinmarkerne er udelukkende tilplantet med Bordeaux-sorter, og man er langsomt ved at implementere biodynamiske dyrkningsmetoder for at skabe et så sundt og bæredygtigt miljø omkring vinstokkene som overhovedet muligt. Resultatet er en meget klassisk vin med et let køligt anstrøg. Det bør nævnes, at vinen i 2001 årgangen i en blindsmagning i Berlin med både tyske, danske og franske vineksperter slog så prominente vine som Latour 2000, Lafite 2000 og Margaux 2000. En fantastisk præstation af en vin, som koster mellem 5 og 10% af prisen på de andre mere berømte vine.
Tilføj til kurv
199,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Hindbær og solbær dominerer i en flot aroma, som komplimenteres af sødmefulde krydderier og sort peber. Vinen er frisk, når den rammer tungen og domineres af krydderier og frugt. En virkelig forfriskende udgave af en Syrah, nærmest juicet og med fine tanniner og masser af chilensk personlighed.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Costa | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2014 | Dyrkning | Traditionel | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
209,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Den skønne duft afslører kølige klassiske Cabernet-dyder med blandt andet solbær, mint og sorte kirsebær. Smukt indrammet i bløde fad- og vaniljetoner.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Alto | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2015 | Drue | 88% Cabernet Sauvignon 5% Cabernet Franc 7% Petit Verdot | |
Fadlagring | 12 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon / Merlot | Serveringsforslag | Bøf (på grillen) Stegeretter | |
Alkohol | 14,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
150,00 DKK
Smagekommentarer:
Frugtkoncentreret kompleks duft og smag af solbær peber blomme læder og røget træ der afrundes smukt af undertoner af lakrids chokolade og bløde tanniner.
Vinifikation:
Druerne håndplukkes og pakkes i små kasser hvorefter de køres til vineriet til en yderligere sortering inden gæringen igangsættes på rustfrie ståltanke. Vinen lagres 12 måneder på 48% nye fade 52% fransk eg og 48% amerikansk.
Tilføj til kurv Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2015 | Drue | 100% Syrah | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - milde Krydrede retter | Alkohol | 14,00% |
209,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Endelig en kompleks Carmenere! Smag selv de fine noter af både chokolade, kaffe, rød peber, karamel, peber m.m. Prøv en Carmenere, der sprænger rammerne.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Alto | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 100% Carmenère | |
Fadlagring | 14 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Syrah | Serveringsforslag | Bøf (på grillen) Stegeretter | |
Alkohol | 14,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Smagekommentarer:
Villa Don Maximiano er 'lillebror' til Errazuriz' Don Maximiano, én af husets topvine - og noget af det bedste vin, Chile har præsteret. Yderst elegant og raffineret, men samtidig tæt bygget, intens og med klare, frugtige noter. Du vil kunne finde kirsebær, friske blåbær, kakao og solbærblade. Faste tanniner med intensitet og balance i en vin, som vil ældes fint i de kommende år.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 40% Cabernet Sauvignon 20% Malbec 15% Cabernet Franc 25% Petit Verdot | |
Fadlagring | 22 måneder | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon | Serverings- forslag | Bøf (på grillen) Risotto Lagrede oste Hyggevin | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Druerne blev håndplukket i den årle morgenstund og transporteret til vinhuset i små, 15-kilos kasser, hvor de blev gennemset to gange får at sikre, at kun de absolut bedste druer blev brugt. Gæring skete ved 24-28 grader i små, stålfri tanke. Alt efter hvordan hvordan udviklingen gik, varede macerationen mellem 12 og 30 dage, hvorefter al vinen blev lagret i 22 måneder på nye franske egetræsfade (50%), franske egetræsfade brugt hhv. to og tre gange (30%) og foudres (20%).
150,00 DKK
Smagekommentarer:
En utrolig kompleks og nuanceret oplevelse med en smagskoncentration af solmoden Cabernetdrue smukt understøttet af et strejf af fransk eg. Duften domineres af solbær i en helt speciel ren stil som er kendetegnende for de allerbedste chilenske vine.
Vinifikation:
Vinen lagres i 15 måneder på fade af fransk eg.
Tilføj til kurv Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 100% Cabernet Sauvignon | |
Fadlagring | 12 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Cabernet / Merlot | Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt Krydrede retter | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
300,00 DKK
Læs mere
Smagekommentarer:
En utrolig kompleks og nuanceret oplevelse med en smagskoncentration af solmoden Cabernetdrue, smukt understøttet af et strejf af fransk eg. Duften domineres af solbær i en helt speciel ren stil, som er kendetegnende for de allerbedste chilenske vine.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 100% Cabernet Sauvignon | |
Fadlagring | 15 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon | Serverings- forslag | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt Krydrede retter | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 1.50 ltr. |
Vinifikation:
Vinen lagres i 15 måneder på fade af fransk eg.
150,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften har toner af brombær, tobak, søde krydderier og peber. Smagen er en kombination mellem Carmenère's fylde og Syrahs tanninstruktur, hvilket giver vinen en flot balance og god kompleksitet. I eftersmagen er der en let tone af egetræ.
Tilføj til kurv Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 8% Syrah 92% Carmenère | |
Dyrkning | Traditionel | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Druerne håndsorteres både under plukningen og ved ankomsten til vineriet. Gæringen foretages med kunstgær ved 24-28 grader, mens der jævnligt pumpes over, dels for at give vinen mere farve og aromastruktur, dels for at polymerisere de reaktive tanniner, der ellers vil give vinen den for Carmenère klassiske urteagtige duft. Vinen lægges efterfølgende på 70% franske og 30% amerikanske egefade i 12 måneder, hvor der også foretages en malolaktisk gæring.
150,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Smuk, kirsebærfarvet rødvin, som strutter med en fyldig aroma af kirsebær og hindbær, kandiseret appelsin og et subtilt hint af mørk chokolade. Vinen i sig selv skuffer ikke, men leverer et saftigt indtryk med bløde tanniner, en forfriskende syrlighed og en blød, ristet og lang eftersmag fra fadlagring, som sikrer vinen øget kompleksitet.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Casablanca Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 34% Syrah 33% Mourvèdre 34% Grenache | |
Fadlagring | 12 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Riedel Syrah | Serveringsforslag | Mørkt kød Bøf (på grillen) Stegeretter Vildt (fugle) | |
Alkohol | 14,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Druerne håndplukkes tidligt om morgenen, selekteres grundigt i to omgange, presset og vinen gæres i ståltanke, hvorefter den lagrer 12 måneder på franske egetræsfade.