Viser 1–12 af 13 resultater
Smagekommentarer: Umådelig kraftig og koncentreret vin med en karakteristisk og tiltrækkende duft.
Vinifikation: Meget langvarig gæring da den først finder sted i januar-februar måned ved naturligt lave temperaturer på omkring 10-12 grader. Lagres normalt i 24 måneder på egetræsfade og tappes efter en skånsom klaring med æggehvider og uden yderligere filtrering.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2010 | |
Drue | 10% Barbera 18% Corvina 30% Rondinella 42% Corvinone | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 16,00% |
595,00 DKK
Smagekommentarer: Intens duft af kokos efterfulgt af mørke brombær og toner af mint der går igen i den ligeledes meget intense og kraftige smag.
Vinifikation: Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt lægges vinen 12 måneder på fade af 5 hl og efterfølgende 24 måneder på fade af 25 hl.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 10% Barbera 10% Sangiovese 70% Corvina 10% Rondinella | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 16,00% |
Smagekommentarer: Fyldig, intens vin med lækre toner af brombær, violer og skovjordbær samt lette noter af egetræ.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Bardolino | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Merlot | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Merlot | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Krydrede retter | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Traditionel vinificering, hvor den alkoholiske gæring finder sted ved 25 – 30 grader på rustfrie ståltanke. Efterfølgende lagres vinen i 12 måneder på 33% nye barriques.
Smagekommentarer:
Duften er fyldt med nuancer af kirsebær, rosiner, svesker og krydderier, tilsat lette noter af fad. Smagen er fyldig og tæt med masser af intensitet og den for Amarone så karakteristiske diskrete sødme.
Leverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 10% Barbera 80% Corvina 10% Rondinella | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 16,00% |
Vinifikation:
Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt, lægges vinen 12 måneder på fade af 2,25 hl og efterfølgende 24 måneder på fade af 25 hl.
Smagekommentarer: Duften har fine nuancer af violer røde bær og krydderier. Smagen er fyldig og velafbalanceret med modne tanniner.
Vinifikation: Druerne afstilkes og førstegæringen sættes i gang. Under gæringen presses hatten af drueskaller ned i vinen tre gange dagligt. Vinen lagrer efterfølgende på ståltanke indtil februar hvor blandingen tilsættes drueskaller fra Amaronevin og gæringen sættes i gang igen. Herefter lagrer vinen på egetræsfade i 24 måneder før den tappes på flaske og frigives til salg.
Tilføj til kurvLeverandør | Qwine | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 70% Corvina 30% Rondinella | Fadlagring | 3 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,00% |
Smagekommentarer: Flot dybrød næsten sort farve. Smagen er kraftig med masser af mørke bær og lakrids efterfulgt af en let sødmefuld eftersmag som er spækket med brombær og blommer.
Vinifikation: Efter høst tørres druerne på stråmåtter i 120 dage. De presses gæres i 30 dage hvoraf de 12 foregår som koldgæring og lagres efterfølgende på brugte fade af fransk eg eller de klassiske store slovenske egefade. Vinen hviler på flaske i 12 måneder.
Tilføj til kurvLeverandør | Qwine | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 85% Corvina Rondinella Corvinone Molinara | Fadlagring | 12 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 15,00% |
90,00 DKK
Smagekommentarer: Spændende frisk og frugtsmagende vin der i duft og smag minder om vilde roser og hindbær.
Vinifikation: Efter endt udgæring lagres vinen mellem 3 og 12 måneder på ståltanke før den lagres yderligere 12 måneder på store træfade.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Bardolino | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2016 | |
Drue | 10% Sangiovese 65% Corvina 10% Rondinella 15% Øvrige | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Apéritif Lyst kød Oste - milde Grøntsagsretter Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Smagekommentarer: Fyldig, intens vin med lækre toner af brombær, violer og skovjordbær samt lette noter af egetræ.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Bardolino | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2016 | |
Drue | 100% Merlot | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Merlot | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Krydrede retter | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Traditionel vinificering, hvor den alkoholiske gæring finder sted ved 25 – 30 grader på rustfrie ståltanke. Efterfølgende lagres vinen i 12 måneder på 33% nye barriques.
140,00 DKK
Smagekommentarer: Flot granatrød farve. Intens bæragtig drueduft der følges op af en karakterrig og frugtintens tør smag.
Vinifikation: Vinen vinificeres efter den specielle Ripasso-metode. Dvs. andengæring af mosten sker sammen med allerede pressede Amaroneskaller hvilket giver vinen en helt speciel dufts- og smagsoplevelse. Fadlages 12 måneder inden den flaskes og frigives til salg.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 45% Corvina 45% Corvinone 10% Øvrige | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt Oste - milde Krydrede retter | Alkohol | 14,00% |
Smagekommentarer: Et fremragende køb fra topproducenten, Guerreiri Rizzardi, der har produceret denne vin eksklusivt for H.J. Hansen Vin / Vinspecialisten. Vinen er et spændende blend af Amarone-druerne, Corvina og Corvinone, samt en mindre portion Merlot. Alle druerne kommer fra egne marker i Valpolicella-regionen. Vinens fantastiske fylde og blødhed giver associationer til de noter, som kendetegner regionens kendte Amarone- og Ripassovine. De let krydrede og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt, mørkt kød og ikke mindst julemaden.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | Merlot Corvina Corvinone | |
Dyrkning | Traditionel | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt | |
Alkohol | 14,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Udvalgte druer, fra Guerrieri Rizzardis egne marker i Valpolicella, bliver kørt til vineriet, hvor de afstilkes og forsigtigt presses. De enkelte druesorter gærer hver for sig i temperaturkontrollerede rustfrie ståltanke. Til sidst foretages det endelig blend, som efterfølgende lagrer nogle måneder inden frigivelse.
Smagekommentarer:
Vinen er blød og fyldig - en klassisk italiener!
Leverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2017 | Drue | Merlot Corvina Corvinone | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Flasker pr. Colli | 6 | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Smagekommentarer: Parfumeret duft af kirsebær, hindbær og jordbær tilsat diskrete toner af krydderier. Smagen har medium syre og en meget umiddelbar frugt. Let og tilgængelig vin med fine toner af kirsebær i eftersmagen.
Tilføj til kurvLeverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Bardolino | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2017 | |
Drue | Merlot Corvina Rondinella | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Lyst kød Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 14,00% |
Vinifikation:
Druerne afstilkes, hvorefter de kværnes, og mosten lægges på ståltanke, hvor den begynder sin alkoholiske gæring ved 25 grader. Efterfølgende foretages den malolaktiske gæringen, hvorefter vinen ligger med bærmekontakt i tre måneder, inden den filtreres og tappes på flaske.