Viser alle 5 resultater
245,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften er fyldt med nuancer af kirsebær, hindbær, læder og krydderier. Smagen er elegant med masser af umiddelbar frugt, fine tanniner og et let strejf af egetræ.
Tilføj til kurv Leverandør | Seresin Estate Limited | Land | New Zealand | |
Område | Marlborough | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2013 | Drue | 100% Pinot Noir | |
Dyrkning | Biodynamiske Druer | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Lyst kød Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 14,00% |
Vinifikation:
Når druerne ankommer til vineriet, bliver de afstilket og sorteret grundigt, før de presses nænsomt. Mosten gæres ud i ståltanke i 6 dage, hvor hatten af skaller dagligt roteres rundt i mosten. Efter endt gæring har vinen fortsat skindkontakt i to uger, inden den lægges på fade i 1011 måneder.
Smagekommentar:
Aroma af mørke kirsebær, trøfler og chokolade. Fyldig og koncentreret på tungen, hvor præg af fyldig frugt, smagfulde krydderier og urter gør sig til - alt sammen understreget af bløde tanniner. Elegant og alligevel kraftfuld vin.
Tilføj til kurv Producent | Seresin Estate |
Land | New Zealand |
Område | Marlborough |
Drue | Pinot Noir |
Glas | Riedel Pinot Noir |
Dyrkning | Biodynamisk |
Størrelse | 75 cl. |
Årgang | 2014 |
Proptype | Skruelåg |
Passer til | Stegeretter, Simreretter, Mørkt kød |
445,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagskommentar:
Intens duft af violer, sorte kirsebær, eksotiske krydderier og koncentreret moden frugt. Smagen er fyldt med fede silkebløde tanniner, der giver vinen et flot lagringspotentiale.
Vinifikation:
Druene dyrkes organisk. Der anvendes grøn høst, fjernelse af skyggende blade ved drueklaserne og håndhøstning. I vineriet knuses druerne ikke, derimod sættes gæring i gang med hele bær. Gæringen sker udelukkende med vildgær i små gæringstanke, hvor mosten omrøres op til 4 gange om dagen. Efter endt gæring transporteres vinen via tyngdekraften til 228 liters egetræsfade, hvor cirka en tredjedel er nye.
Leverandør | Felton Road Wines Ltd. | Land | New Zealand | |
Område | Central Otago | Proptype | Skruelåg | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Fadlagring | 24 måneder | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Flasker pr. Colli | 6 | Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
200,00 DKK
Læs mere
Smagskommentar:
Kompleks aroma af røde frugter, primært kirsebær og hindbær. Mellemfed fylde med bløde tanniner og flere komplekse noter på tungen. Forholdsvis sprød og tør i eftersmagen.
Vinifikation:
De økologiske druer blev håndplukket, afstilket og vildgæret. Under gæringen lå druerne med egne skaller i tre uger, inden de blev presset. Lagring foregik på ældre, franske egetræsfade i 11 måneder.
Leverandør | Seresin Estate Limited | Land | New Zealand | |
Område | Marlborough | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2015 | Drue | 100% Pinot Noir | |
Dyrkning | Biodynamiske Druer | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Vildt Grøntsagsretter Tapas Risotto Lagrede oste | Alkohol | 14,00% |
169,00 DKK
Smagekommentare:
Duften har toner af kirsebær hindbær læder og krydderier. Smagen er elegant med masser af bær tilsat lette toner af egetræ og fine tanniner.
Tilføj til kurv Leverandør | Seresin Estate Limited | Land | New Zealand | |
Område | Marlborough | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2016 | Drue | 100% Pinot Noir | |
Fadlagring | 11 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Lyst kød Vildt Oste - milde |
Vinifikation:
Mosten gæres ud på åbne tanke, før den lægges på franske egetræsfade, hvor den får lov til at lagre i 11 måneder, før den endelige aftapning på flaske.