Viser 1–12 af 139 resultater
Smagekommentarer:
Charmerende og elegant Pinot Noir sammensat af druer fra udvalgte marker i San Joaquin Valley, Californien. Fremstår indbydende med duft af kirsebær, blommer og jordbær med bløde tanniner. Delikate modne røde frugter slutter vinen af med en fløjlsblød eftersmag. Husk altid at drikke din Pinot Noir let svalet.
Leverandør | Scotto Family Wines | Land | USA | |
Område | Californien | Type/Farve | Rødvin | |
Drue | 100% Pinot Noir | Fadlagring | 16-18 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Lyst kød Fjerkræ Fisk (på grillen) | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
Druerne bliver både håndplukket og høstet ved hjælp af maskiner. Vinen bliver lagret i 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.
Smagekommentarer:
Blød og rund ”Zin” produceret på druer fra Lodi-regionen, der er epicentret for Zinfandel. Her er klima og jord ideelt for netop denne drue. Den har en lang stolt tradition her i det amerikanske til trods for, at den ikke har sin oprindelse i USA, som man først troede. Masser af solmodne sommerbær i duft og smag. Hertil fine vanilje- og røgede toner fra fadlagringen. Der er tryk på bærfrugten, men friskheden er bekræftende. En vin der klarer alle de krydrede kødretter af okse, vildt eller lam!
Leverandør | Scotto Family Wines | Land | USA | |
Område | Californien | Type/Farve | Rødvin | |
Drue | 5% Syrah 95% Zinfandel | Fadlagring | 16-18 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Riesling/Zinfandel | |
Serveringsforslag | Vildt Bøf (på grillen) | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Gæret i rustfrie ståltanke ved ca. 24 °C. Efter presning blev vinen overført til svagt ristede amerikanske og franske fade, hvor vinen lagrede i ca. 12 måneder.
300,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Mørkglødende rød farve. Duften er ren og kompleks med frugt og krydderier. Smagen er fyldig, cremet og bærdomineret.
Leverandør | Finca Valpiedra | Land | Spanien | |
Område | Rioja | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2001 | Drue | 92% Tempranillo 8% Øvrige | |
Fadlagring | 22 mdr. | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Syrah / Tempranillo | Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Vildt Krydrede retter | |
Alkohol | 13,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Gæret på ståltanke og 17 dages efterfølgende maceration (udblødning). Herefter lagret 22 måneder på franske fade.
Anmeldelser
Testvinder - 6 af 6 stjerner - Bedste Champagne på www.aov.dk
VINDER - ÅRETS BEDSTE CHAMPAGNE - af Rolf Madsen på www.vinexpressen.dk
Smagskommentar:
Forførende blød fylde, dejlig duft af pærer, søde æbler og modne blommer. Smagen er cremet, fed og meget aromatisk med stor elegance.
Vinifikation:
Blandes af op til 35 forskellige cuvéer, hvorefter den vinificeres efter champagnemetoden, hvor førstegæringen foregår på ståltanke og andengæringen på flaske. Når gæren er skudt af, tilsættes en dosage, og cuvéen lægges til hvile i de dybe kældre under Aÿ.
Leverandør | Champagne Deutz | Land | Frankrig | |
Område | Champagne | Type/Farve | Champagne/mousserende | |
Årgang | 2007 | Drue | 25% Chardonnay 65% Pinot Noir 10% Pinot Meunier | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Champagne | |
Serveringsforslag | Apéritif Skaldyr Fisk - lys Krydrede retter | Alkohol | 12,00% |
Indbydende duft af lakrids, brombær, krydderier og lette toner af tobak. Intens og koncentreret smag med fede tanniner og en let syre, som afbalancerer vinen.
Bernard Magrez er en mand med en helt naturlig pondus og karisma. Typen, der ikke behøver at vise muskler, men har dem om nødvendigt. Bernard Magrez er blevet rig på at sælge spiritus og har i dag solgt firmaet William Pitters og brugt pengene på ikke mindre end ca. 35 vinslotte i hele verden, bl.a. Premières Côtes de Blaye, Haut-Médoc, Saint-Émilion, Côtes-du-Rhône, Uruguay, Marokko og Spanien. Hovedvægten ligger dog i Bordeaux med bl.a. det tidligere danskejede Château Fombrauge og 4. cru Classé slottet La Tour Carnet.. Og stoltheden er Château Pape Clément, som Bernard Magrez har ejet i 40 år.
Ud fra filosofien om, at Bordeaux i dag har to muligheder - priserne ned eller kvaliteten op - har Bernard Magrez valgt det sidste. Og han har vist, at der kan laves supervin i alle appellationer. Lidt som vi har oplevet det med Château Mouton. En Bordeaux AOC alle rystede på hovedet af i starten, men som i dag er en af vores bedst sælgende Bordeaux-vine med et fast loyalt klientel.
På stort set alle Bernard Magrez' vinslotte foretages "pink høst", dvs. halvdelen af druerne fjernes, når de har taget farve. Den "rigtige" høst foregår også som oftest manuelt, og druerne sorteres enkeltvist, som var de perler, af kompetente hænder på de større slotte. Kun druer, som er hele, sunde og ikke har rester af saft fra knuste druer på sig, går til "Grand Vin", eksempelvis Château La Tour Carnet. Resten går til andenvinen
Superdyr vinificering, ultraomhyggelig markpleje og alt det andet kedelige.
Når man spørger Bernard Magrez om, hvordan han har fået den succes, han har, er hans svar lige så enkelt: "Ved at lytte".
Hans vine er en livsstil. Uanset hvorfra i verden, de kommer, er man altid sikker på én ting. De er perfekte. Som han selv!
Tilføj til kurv
Vinifikation
Druerne håndplukkes. Gæringen foregår på traditionel vis på nye franske egetræsfade. Produceres med meget lavt udbytte og der er kun få flasker tilgængelige hvert år.
Duften har toner af kirsebær, jordbær, hindbær og violer. Smagen er intens med meget modne, en lav syre og en lang, fyldig eftersmag med en flot kompleksitet og stor intensitet.
Kangarilla er så absolut en af Romans bedste vinmarker med en jordbund bestående af ler og ca. 90 år gamle vinstokke, der helt utraditionelt såvel for området som for drursorten er blevet opbundet.
Tilføj til kurv
Vinifikation
Mosten gennemgår en form for semi-carbonmaceration, hvor druerne først gæres ud i hele klaser, hvorefter grøden af vin og drueskaller presses, og den rene delvist udgærede juice lægges på en blanding af 1 til 5 år gamle egetræsfade for afslutte den sidste del af gæringen. Dette bevirker, at vinen får en mere ligefrem frugt og færre bitre tanniner. Efterfølgende lagres i vinen i 18 måneder, mens den malolaktiske gennemføres. Til sidst aftappes vinen uden klaring eller filtrering.
Smagekommentarer:
Umådelig kraftig og koncentreret vin med en karakteristisk og tiltrækkende duft.
Vinifikation:
Meget langvarig gæring da den først finder sted i januar-februar måned ved naturligt lave temperaturer på omkring 10-12 grader. Lagres normalt i 24 måneder på egetræsfade og tappes efter en skånsom klaring med æggehvider og uden yderligere filtrering.
Tilføj til kurv
Leverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2010 | |
Drue | 10% Barbera 18% Corvina 30% Rondinella 42% Corvinone | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 16,00% |
Smagekommentarer:
Dybrød farve. Dyb rig og solmoden duft af Cabernet druer der følges op af en kraftig og eminent koncentreret fyldig og nuanceret smag.
Vinifikation:
Under gæringen er druerne helt adskilt fra den øvrige del af høsten. Inspireret af den klassiske Bordeaux tradition øger Errazuriz vinens kompleksitet yderligere ved at tilsætte en mindre mængde Cabernet Franc og Merlot til Cabernet Sauvignonen. Lagret 20 måneder på nye fade af fransk eg.
Tilføj til kurv
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2011 | Drue | 82% Cabernet Sauvignon 6% Petit Verdot | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,00% |
Smagekommentarer:
Resultatet er en kompleks og tiltrækkende vin med en duft af røde bær og et let krydret præg. Smagen er varm kraftig og koncentreret og afrundes smukt i en lang nuanceret eftersmag.
Tilføj til kurv
Leverandør | Delas Freres | Land | Frankrig | |
Område | Rhône | Underområde | Hermitage | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 100% Syrah | Fadlagring | 8 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Old World Syrah | |
Serveringsforslag | Vildt Stegeretter | Alkohol | 13,50% |
Smagekommentar:
Smagfuld, harmonisk og meget kompleks - og skabt til at gemmes. De bløde tanniner sikrer en flot struktur, fyldig og saftig frugt med hint af egetræ og krydderier i en perfekt balance mellem styrke og elegance.
Vinifikation:
Druerne blev håndplukket, sorteret ved håndkraft, afkølet og afstilket. Saften blev varmet og gæret med vildgær. Vinen fik lov at ligge i kontakt med drueskinnene i to uger, hvorefter den blev drænet og hældt på franske barriques af egetræ. Heraf var de 12% nye. Her fik den lov at ligge i 16 måneder, før den blev tappet ufiltreret.
Tilføj til kurv
Leverandør | Seresin Estate |
Land | New Zealand |
Område | Marlborough |
Type | Rødvin |
Årgang Fadlagring | 2011 16 måneder |
Druer | Pinot noir |
Dyrkning | Biodynamisk |
Riedel glas | Pinot Noir |
Passer til | Oste - milde Fjerkræ Lyst kød Risotto Pizza |
Alkohol | 13,50% |
Størrelse | 75 cl. |
Proptype | Skruelåg |
Leverandør | Champagne Deutz | Land | Frankrig | |
Område | Champagne | Type/Farve | Champagne/mousserende | |
Årgang | 2012 | Dyrkning | Traditionel | |
Alkohol | 12,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Smagekommentarer:
Flot kraftig dyb og kirsebærrød i glasset. Når næsen møder glasset, mødes den med en intens aroma af skovbær, faldne blade og balsamico med små hint af mynte, timian og eukalyptus – og en smule vanilje. Lagringen på franske egetræsfade sætter sine behagelige spor med hint af tobak, krydderier, enebær og anis – alt sammen gør det vinen til en virkelig elegant og kompleks oplevelse. Med en sådan kraftfuld entré, skal mundfylden naturligvis kunne hamle op. Og det kan den. Fed krop og rygrad, blød, fyldig og behagelig. Oplagt som tilbehør til kraftige retter.
Leverandør | Finca Antigua | Land | Spanien | |
Område | La Mancha | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2012 | Drue | 60% Merlot 20% Cabernet Sauvignon 20% Syrah | |
Fadlagring | 24 måneder | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Fisk - fede | Alkohol | 13,50% |
Vinifikation:
Vinen er gæret på temperaturkontrollerede ståltanke med maceration i 18 dage og lagret i 24 måneder på franske egetræsfade.