Viser 1–12 af 20 resultater
429,00 DKK
Chambolle-Musigny ligger lige syd for Morey-Saint-Denis og har en meget kalkholdig og lerfattig jordbund. Vinene fra området hører blandt de mest elegante og raffinerede vine i Bourgogne. De er mere parfumerede end vinene fra Morey-Saint-Denis og lidt mere delikate og elegante end Clos de Vougeot-vinene. De 155 ha vinmarker er beplantet med Pinot Noir. Ud af disse er 25 ha Premier Cru marker og det er på marker der grænser op til Musigny og Bonnes-Mares at Maison Joseph Drouhin henter druerne til sin Chambolle-Musigny Premier Cru. Vinifikation: Druerne håndplukkes og bringes til vineriet hvor de nænsomt presses og vinificeres efter den traditionelle Bourgogne stil. Førstegæring finder sted i ståltanke hvorefter vinen gennemgår en lang udblødning i 18 dage hvor vinen dagligt omrøres. Vinen lægges på 228 liters træfade hvorefter andengæringen foretages. Vinen lagrer på fadene i 18 måneder hvorefter den klares med æggehvider og tappes på flaske- Smagekommentarer: Let kirsebærrødfarve. I duften er masser af violer brombær vilde kirsebær samt lette toner af mørk chokolade. Meget flot struktureret smag og en helt unik balance mellem tanninernes fedme frugt og syre. En meget flot Bourgogne.
Tilføj til kurv 225,00 DKK
Maison Joseph Drouhin har siden huset blev grundlagt i 1880 været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det som vinen udtrykker". Denne filosofi er medvirkende til at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med. Der bliver tænkt på fremtiden for som familiens overhoved siger der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis så det nu kun er i Bourgogne man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler. Maranges er en både "ny" og spændende appellation der befinder sig i Côte de Beaune syd for Santenay. Tidligere blev vinene fra området der dækker kommunerne Cheilly- Dezize- og Sam-pigny-les-Maranges tilbudt som Côte de Beaune Villages men i 1989 blev Maranges anerkendt som en selvstændig appellation. Området er ganske lille og Premiers Crus omfatter blot 7533 hektar primært kalk- og mergelholdig jord. Druesorten er den klassiske Pinot Noir og det maksimale høstudbytte andrager 40hl/ha. Vinifikation: Lagring på små egetræsfade 18 måneder. Smagekommentarer: Illustrerer meget overbevisende Pinot Noir druens typiske duft af skovens røde bær: brombær blåbær og solbær. Smagen vidner med sin fylde rundhed og umiddelbare charme om perfekt modne og struttende sunde druer.
Tilføj til kurv 1.075,00 DKK
Tilføj til kurv
Leverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2012 | |
Dyrkning | Biodynamiske Druer | Alkohol | 13,00% |
140,00 DKK
Smagekommentarer: Som ung besidder vinen en dyb granatrød farve samt en intens duft af vilde kirsebær men lader man vinen ligge 5-6 år vil den ændre karakter og i højere grad minde om en vin fra Côte de Nuits.
Vinifikation: Druerne plukkes i hånden hvorefter de gennemgår gæring. Herefter tilbringer de ca. 1 måned på fad hvorefter de frigives til salg.
Tilføj til kurvLeverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Beaujolais | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2012 | |
Drue | 100% Gamay | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Lyst kød Oste - milde Fjerkræ | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
700,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Så dyb så dyb i duften med masser af tyngde og en indtagende parfume, med et væld af kirsebær, skovbær, skovbund og mineraler. I smagen er strukturen fuldstændig i harmoni med frugten. En meget stor vin, der løsner sindet.
Leverandør | Domaine Digioia-Royer | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Fisk - lys Vildt Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
De afstilkes 100%, og mosten ligger med skindkontakt I 15 dage, før der presses. Herefter lægges vinen på 25% nye fade i 16 måneder, imens den alkoholiske og malolaktiske gæring fuldføres. Derefter sammenstikkes og aftappes vinen.
695,00 DKK
Smagekommentarer: Let kirsebærrødfarve. I duften er masser af violer, brombær, vilde kirsebær samt lette toner af mørk chokolade. Meget flot struktureret smag og en helt unik balance mellem tanninernes fedme, frugt og syre. En meget flot Bourgogne.
Vinifikation: Druerne håndplukkes og bringes til vineriet, hvor de nænsomt presses og vinificeres efter den traditionelle Bourgogne stil. Førstegæring finder sted i ståltanke, hvorefter vinen gennemgår en lang udblødning i 18 dage, hvor vinen dagligt omrøres. Vinen lægges på 228 liters træfade, hvorefter andengæringen foretages. Vinen lagrer på fadene i 18 måneder, hvorefter den klares med æggehvider og tappes på flaske.
Tilføj til kurvLeverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Lyst kød Vildt | Alkohol | 13,00% |
375,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Formidabel ren duft af brombær, kirsebær og skovjordbær, tilsat en lille smule mynte og lidt peber. Smagen er yderst velstruktureret med fine, men meget modne tanniner, en flot meget ren frugt og en medium+ fylde. Eftersmagen er kompleks og velafbalanceret med en diskret tone af egetræ.
Leverandør | Domaine Sylvain Pataille | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Mørkt kød | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
Vinifikation:
Yderst naturlig, hvor vinen gæres spontant ud på rustfrie ståltanke ved 32 grader, inden de overføres til delvist brugte og nye egetræsfade (mængden afhænger meget af årgangen), hvor den gennemgår malolaktisk gæring og yderligere lagring.
450,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Rustik også i duften med en flot om end ikke så forfinet frugt. En umiddelbar tanninstruktur, der understøttes af en tilstrækkelig frugt og en lidt tilbageholdt syre. En flot vin der kræver et kvalificeret modspil på bordet.
Leverandør | Domaine Digioia-Royer | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Fisk - lys Vildt Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
De afstilkes 100%, og mosten ligger med skindkontakt i 15 dage, før der presses. Herefter ligger vinen på 25% nye fade i 16 måneder, imens den alkoholiske og malolaktiske gæring fuldføres. Derefter sammenstikkes og vinen aftappes.
Smagekommentarer:
Duften har delikate aromaer af mørke bær og violer. Smagen er meget klassisk Bourgogne til den elegante side.
Leverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Beaune | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Grøntsagsretter | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
Først foretages der en let maceration, hvorefter gæring startes. Under den første halvdel af gæringen foretages der piquage én gang dagligt, hvilket afløses af remontage gennem den sidste del af gæringen. Vinen lægges efterfølgende på 10% fade, hvor der foretages en malolaktisk gæring under vinens 10-12 måneder lagring.
115,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag.
Leverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Beaujolais | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Gamay | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Lyst kød | Alkohol | 12,50% |
Vinifikation:
De modne druer vinificeres efter en speciel proces, Maceration Carbonique, der giver de unge vine en vidunderlig frugtaroma og praktisk taget ingen garvesyre.
595,00 DKK Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Duften har lag på lag af frugt samt noter af blomster og mineraler. Smagen har en vis struktur, hvor taninerne er en lille smule foran frugten på nuværende tidspunkt. Det er dog en yderst elegant og forfinet frugt, der munder ud i en vedvarende eftersmag med noter af kirsebær og viol.
Leverandør | Domaine Digioia-Royer | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Fadlagring | 16 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Fisk - lys Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
De afstilkes 100%, og mosten ligger med skindkontakt I 15 dage, før der presses. Herefter ligger vinen på 25% nye fade i 16 måneder, imens den alkoholiske og malolaktiske gæring fuldføres. Derefter sammenstikkes og aftappes vinen.
750,00 DKK
Smagekommentarer: Duften er intens, men stadig elegant med toner af kirsebærgelé og cedertræ. Efterhånden som vinen ældes, får den et lidt dyrisk udtryk. Smagen er elegant med en intens eftersmag af frugtsirupper og krydderier.
Vinifikation:Ved ankomst til vineriet lægges druerne på åbne tanke, hvor mosten ligger med skindkontakt i to til tre uger for at opnå et vist udtræk af farve, aromaer og tannin. Temperaturen hæves efterfølgende, så den alkoholiske gæring kan starte, hvorefter der under den første halvdel foretages piquage og gennem den sidste halvdel pumping over. Efterfølgende lægges vinen på 20% nye franske 228 liters egetræsfade, hvor den lagrer i 14 til 18 måneder, mens den malolaktiske gæring gennemføres. Efterfølgende klares vinen, inden den tappes på flaske.
Tilføj til kurvLeverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Biodynamiske Druer | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Oste - kraftige | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |