Viser 1–12 af 49 resultater
550,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer
Meget dyb og mørk, næsten sort farve. Duften er fyldt med masser af mørke bær, frisk sødmefyldt lakrids og kirsebær, tilsat meget lette toner af tobak. Smagen har en koncentration og fylde, der mest af alt minder om en Amarone med let sødme og masser af fede modne tanniner.
Vinifikation:
Druerne høstes i slutningen af marts/begyndelsen af april og presses ved hjælp af deres egen vægt hvorefter mosten gærer med udvidet skindkontakt i op til 24 dage. Efterfølgende lægges 1/3 på nye franske og amerikanske egetræsfade i 15 måneder og 2/3 i 8 måneder ligeledes på nye franske og amerikanske fade. Vinen filtreres nænsomt før den tappes på flaske.
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2010 | Drue | 100% Syrah | |
Dyrkning | Traditionel | Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | |
Alkohol | 14,50% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
549,00 DKK
Smagekommentarer:
Dybrød farve. Dyb rig og solmoden duft af Cabernet druer der følges op af en kraftig og eminent koncentreret fyldig og nuanceret smag.
Vinifikation:
Under gæringen er druerne helt adskilt fra den øvrige del af høsten. Inspireret af den klassiske Bordeaux tradition øger Errazuriz vinens kompleksitet yderligere ved at tilsætte en mindre mængde Cabernet Franc og Merlot til Cabernet Sauvignonen. Lagret 20 måneder på nye fade af fransk eg.
Læs mere
Leverandør | Vina Errazuriz | Land | Chile | |
Område | Aconcagua Valley | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2011 | Drue | 82% Cabernet Sauvignon 6% Petit Verdot | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Syrah | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,00% |
649,00 DKK
Smagekommentarer:
Resultatet er en kompleks og tiltrækkende vin med en duft af røde bær og et let krydret præg. Smagen er varm kraftig og koncentreret og afrundes smukt i en lang nuanceret eftersmag.
Tilføj til kurv
Leverandør | Delas Freres | Land | Frankrig | |
Område | Rhône | Underområde | Hermitage | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2011 | |
Drue | 100% Syrah | Fadlagring | 8 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Old World Syrah | |
Serveringsforslag | Vildt Stegeretter | Alkohol | 13,50% |
549,00 DKK
Smagekommentar:
Dyb, mørklilla i glasset med lysere, lilla skær. Masser af flotte indtryk af mørk frugt, blommer og viol, modne, mørke kirsebær og lakrids. I aromaen også en smule parfumeret pibetobak. Fine, elegante tanniner i en blød og præcis mundfylde. Åben, let og elegant med en lang eftersmag, flot stringens og fine mineraler.
Tilføj til kurv
Leverandør | Château La Serre |
Land | Frankrig |
Område | Bordeaux Saint-Émilion |
Type Lagringspotentiale | Rødvin Op til 20 år. |
Årgang Klassifikation | 2012 Grand Cru Classé |
Druer | Cabernet Franc Merlot |
Dyrkning | Traditionel |
Riedel glas | Cabernet Sauvignon / Merlot |
Passer til | Stegeretter Lagrede oste Lam Mørkt kød |
Alkohol | 13,50% |
Størrelse | 75 cl. |
Proptype | Kork |
850,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Meget mørk, koncentreret farve. Duften er meget imødekommende med masser af krydderier som peber og mørke bær. Smagen har en perfekt balance mellem fede tanniner, alkohol, frugt og syre.
Leverandør | Frescobaldi - Toscana | Land | Italien | |
Område | Toscana | Type/Farve | Rødvin | |
Årgang | 2012 | Drue | 80% Merlot 20% Sangiovese | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Cabernet / Merlot | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Vildt Oste - milde | Alkohol | 14,50% |
Vinifikation:
Druerne, der høstes i slutningen af september/ begyndelsen af oktober, presses nænsomt og tappes på store ståltanke, hvor de gærer i 12 dage, før de lægges på nye fade for at gennemgå den malolaktiske gæring. Efterfølgende får vinen lov til at udvikle sig på fade i 15 måneder, før tapning på flaske. Her lagrer den yderligere et år, før den frigives til salg.
650,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften har toner af violer mørke kirsebær tobak og blyant. Smagen er kraftig og intens med masser af læder tobak og lakrids. Eftersmagen er kompleks og elegant.
Vinifikation:
Traditionel med 30-40 dages gæring ved en temperatur under 32 grader efterfulgt af 42 måneders lagring på 25-50 hektoliters fade af slovensk egetræ.
Tilføj til kurv
Leverandør | G.D. Vajra |
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Type | Rødvin |
Årgang | 2016 |
Druer | 100% Nebbiolo |
Dyrkning | Traditionel |
Riedel glas | Pinot Noir |
Passer til | Mørkt kød Vildt Krydrede retter |
Alkohol | 14,50% |
Størrelse | 75 cl. |
Proptype | Kork |
700,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Så dyb så dyb i duften med masser af tyngde og en indtagende parfume, med et væld af kirsebær, skovbær, skovbund og mineraler. I smagen er strukturen fuldstændig i harmoni med frugten. En meget stor vin, der løsner sindet.
Leverandør | Domaine Digioia-Royer | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Fisk - lys Vildt Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
De afstilkes 100%, og mosten ligger med skindkontakt I 15 dage, før der presses. Herefter lægges vinen på 25% nye fade i 16 måneder, imens den alkoholiske og malolaktiske gæring fuldføres. Derefter sammenstikkes og aftappes vinen.
695,00 DKK
Smagekommentarer:
Let kirsebærrødfarve. I duften er masser af violer, brombær, vilde kirsebær samt lette toner af mørk chokolade. Meget flot struktureret smag og en helt unik balance mellem tanninernes fedme, frugt og syre. En meget flot Bourgogne.
Vinifikation:
Druerne håndplukkes og bringes til vineriet, hvor de nænsomt presses og vinificeres efter den traditionelle Bourgogne stil. Førstegæring finder sted i ståltanke, hvorefter vinen gennemgår en lang udblødning i 18 dage, hvor vinen dagligt omrøres. Vinen lægges på 228 liters træfade, hvorefter andengæringen foretages. Vinen lagrer på fadene i 18 måneder, hvorefter den klares med æggehvider og tappes på flaske.
Tilføj til kurv
Leverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2013 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Lyst kød Vildt | Alkohol | 13,00% |
1.095,00 DKK
Viña Errazuriz blev grundlagt i 1870 af Don Maximiano, da denne købte et stykke goldt jord i Aconcagua-dalen. Hårdt arbejde, store visioner, løbende investeringer og sund fornuft har resulteret i, hvad man uden at rødme kan betegne som en verdensklassemark. I dag ejer Viña Errazuriz 350 ha vinmarker med en produktion på over 4 millioner flasker årligt, hvoraf 90% eksporteres. Viña Errazuriz' øverste chef er nu den dynamiske Eduardo Chadwick, som er femte generation efter grundlæggeren Don Maximiano. At finde den ejendom, der skulle lægge jord til prestigeprojektet Seña, tog Errazuriz og Mondavi familien 4 år. I 1999 købte de endeligt vingården Seña, der ligger i Aconcagua Valley, kendt for sine regnfyldte vintre, tørre somre og kølige Stillehavsvind, som blæser gennem markerne, hvilket gør området særdeles velegnet til vindyrkning. Oprindeligt bestod vingården af 16 ha vinmarker, men i 2005 blev yderligere 26,5 ha tilføjet, så ejendommen i dag tæller 42,5 ha - alle beliggende på nordøstvendte skråninger. Vinmarkerne er udelukkende tilplantet med Bordeaux-sorter, og man er langsomt ved at implementere biodynamiske dyrkningsmetoder for at skabe et så sundt og bæredygtigt miljø omkring vinstokkene som overhovedet muligt. Resultatet er en meget klassisk vin med et let køligt anstrøg. Det bør nævnes, at vinen i 2001 årgangen i en blindsmagning i Berlin med både tyske, danske og franske vineksperter slog så prominente vine som Latour 2000, Lafite 2000 og Margaux 2000. En fantastisk præstation af en vin, som koster mellem 5 og 10% af prisen på de andre mere berømte vine.
Tilføj til kurv
595,00 DKK
Tilføj til kurv
Smagekommentarer:
Duften har lag på lag af frugt samt noter af blomster og mineraler. Smagen har en vis struktur, hvor taninerne er en lille smule foran frugten på nuværende tidspunkt. Det er dog en yderst elegant og forfinet frugt, der munder ud i en vedvarende eftersmag med noter af kirsebær og viol.
Leverandør | Domaine Digioia-Royer | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Fadlagring | 16 mdr. | |
Dyrkning | Traditionel | Riedel glas | Pinot Noir | |
Serveringsforslag | Fisk - lys Oste - milde Fjerkræ | Alkohol | 13,00% |
Vinifikation:
De afstilkes 100%, og mosten ligger med skindkontakt I 15 dage, før der presses. Herefter ligger vinen på 25% nye fade i 16 måneder, imens den alkoholiske og malolaktiske gæring fuldføres. Derefter sammenstikkes og aftappes vinen.
750,00 DKK
Smagekommentarer:
Duften er intens, men stadig elegant med toner af kirsebærgelé og cedertræ. Efterhånden som vinen ældes, får den et lidt dyrisk udtryk. Smagen er elegant med en intens eftersmag af frugtsirupper og krydderier.
Vinifikation:Ved ankomst til vineriet lægges druerne på åbne tanke, hvor mosten ligger med skindkontakt i to til tre uger for at opnå et vist udtræk af farve, aromaer og tannin. Temperaturen hæves efterfølgende, så den alkoholiske gæring kan starte, hvorefter der under den første halvdel foretages piquage og gennem den sidste halvdel pumping over. Efterfølgende lægges vinen på 20% nye franske 228 liters egetræsfade, hvor den lagrer i 14 til 18 måneder, mens den malolaktiske gæring gennemføres. Efterfølgende klares vinen, inden den tappes på flaske.
Tilføj til kurv
Leverandør | Joseph Drouhin | Land | Frankrig | |
Område | Bourgogne | Underområde | Côte de Nuits | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2014 | |
Drue | 100% Pinot Noir | Dyrkning | Biodynamiske Druer | |
Riedel glas | Pinot Noir | Serveringsforslag | Oste - kraftige | |
Alkohol | 13,00% | Flaskestørrelse | 3/4 ltr. |
650,00 DKK
Smagekommentarer:
Intens duft af kokos efterfulgt af mørke brombær og toner af mint der går igen i den ligeledes meget intense og kraftige smag.
Vinifikation:
Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt lægges vinen 12 måneder på fade af 5 hl og efterfølgende 24 måneder på fade af 25 hl.
Tilføj til kurv
Leverandør | Guerrieri-Rizzardi | Land | Italien | |
Område | Veneto | Underområde | Valpolicella | |
Type/Farve | Rødvin | Årgang | 2015 | |
Drue | 10% Barbera 10% Sangiovese 70% Corvina 10% Rondinella | Dyrkning | Traditionel | |
Serveringsforslag | Mørkt kød Oste - kraftige Krydrede retter | Alkohol | 16,00% |